lauantai 1. lokakuuta 2011

Syys-olo!

Tultiin ouluun! ^^ 
Lentsikka matka meni odotettua paremmin, Mikali ei itkeny kertaakaan, ei etes kitissy! Äitin reipas poika. ^^ Säät on ainakin vielä olleet suotuisat, niin aurinkoista ja kaunista. Ollaan kävelty pitkin poikin ihan vaan ihastelemassa säätä ja syksyä! ^^ Käytiin kirpparilla ostamassa suunnaton kasa vaatteita talveksi ja lähti sieltä jotain muutakin mukaan, kuten kaksi ihanaa puista afrikkalais-tyyppistä naamiota seinälle!
 Tänään käytiin synttäreillä. Kaverin poika täytti kokonaiset 1 vuotta! Suuret onnittelut! Ihana hulina ja vilinä. Lapsia ja koiria, paljon ihmisiä ja puheen sorinaa. Näin sosiaalisena kotihiirenä oli ihana pitkästä aikaa olla toiminnan keskellä. :) Huomenissa olis tarkoitus mennä iso-mummun luokse kylään. Tulee varmasti kiva reissu! :) 


Helsinki-vantaa lentokentällä oli hassut syöttötuolit. En aluksi edes tajunnu että nuo oli syöttötuoleja, piti oikeen kysyä tarjoilijalta, joka sitten osotti tuoleja noin metrin päässä hymyn kare huulillaan. 


Hassuista syöttötuoleista puheen ollen, tällainen syöttötuoli löyty mummolasta. Tuoliin kiinnitettävä. Yllättävän kätevä, vaikkei siltä näytäkkään. :)


Jugurttia ja raejuustoa. Om-nom-nom.




Saunan raikas poika ja punaset posket.




Poseeraus vaahtera puun alla.








Mahti Kurpitsa!
 näitä on itseasiassa vielä kaksi! :D 
Komia kumina lähti ku sitä taputti.





"Se o Syssy ny"


Pikku Prinsessa!


Päivän sankari epäilee että mikali syö kaikki herkut! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti