torstai 27. lokakuuta 2011

Raikasta ulkoilmaa!

Me ei olle kyllä paljon muuta kuin ulkoilut joka päivä! :D Serkku kävi maanantaina ja senkin kanssa käytiin puistossa leikkimässä! :D Mikali tykkää uusista maisemista ja äiti tykkää ku ei sada ja saa olla ulkona! ^^


Leikin jälkeen tuli kirjastossa uni! :D 

 









Äääääiiitttiii!!! ei oo hyvä tää hei!! 


Voi ja näin pimenevien iltojen valoksi ostin kaksi ihanaa lyhtyä parvekkeelle! ^^ 
voi ku ne on kauniita näin pimeellä! Pitää varmaan vielä investoida ainakin yksi, mutta tähän hätään saa nämä valaista! 

2 kommenttia:

  1. Kiva kun olit jättänyt kommentin blogiini, niin osasin minäkin tulla tänne vastavierailulle. Söpö poitsu sinulla onkin ja neuleblogissasi mahtava kasa sukkia. Siellä on päässyt kommentoimaan, mutta onneksi onnistuu tällä puolella.

    Kyselit shadow wraps -kantapään suomenkielistä ohjetta. Minä en tiedä muuta kuin mainitsemassani TiiQ:n sukkaohjeessa, joka siis julkistettaneen marraskuussa.

    VastaaPoista
  2. Juu,siinä kommentoinnissa on jotain vikaa... :O olen yrittänyt kaikkeni, ja tässä kohassa mun atk osaamiseni loppuu ihan tyystin! olen jo yrittänyt lähettää viestiä sivuston pitäjälle että mitä voisin tehdä, mutta vielä eivät ole vastanneet.

    no, mutta tällä puolella kuitenkin onnistuu. :)

    Onpa harmi jos sitä kantapää ohjetta ei vielä löydy suomeksi. Näyttää todella hyvältä, joten olisi kiva oppia sellainenkin. :) Mutta ei kun kärsivällisyyttä, kyllä se ohje sieltä tulee! Nythän alkaa sitä paitsi Lapaskuu! ^^ Joten ei ku lanka varaston kimppuun ja lapasia puikoille! :)

    VastaaPoista