sunnuntai 23. lokakuuta 2011

Kurpitsa savotta vol. 2

Ostin sitten Kurpitsan! :D Kurpitsa hillo on ollu oikea suksee, joten sitä täytyy tehdä lisää nyt kun se on vielä mahdollista. Mikalin kanssa ollaan oltu ulkona useampana päivänä leikkimässä vaikka onkin ollut vähän kylmä ja märkä. 








Minun Halloween Kurpitsani! 



Nami nami hilloa. väittäisin että jopa parempaa kuin äidin tekemä. ;)


Kurpitsa Hillo



1 Kg Kurpitsaa
4       Sitruunaa
2 dl   vettä
1 Kg  Hillosokeria
(2 tl   Inkivääri jauhetta)

Laita kurpitsa, paloiteltu sitruunan liha, inkivääri (jos sitä haluaa käyttää) ja vesi kattilaan, keitä 30 min. Soseuta. Lisää hillosokeri ja keitä vielä 10 min. Anna jäähtyä noin 30 min, Purkita. 





Käytin vaikka kuinka paljon aikaa kurpitsan siementen puhdistamiseen, ja melkeen jo maistoin ihanasti vähän paahdettujen siementen maun, mutta aina ei mee niinku strömsöössä. Muistin siemenet vasta ku haistoin savun. Aivan karrelle palaneita ja nyt koko asunto haisee palaneellta kurpitsan siemeneltä. Piru!

3 kommenttia:

  1. Olisin kommentoinu tuonne maame neuloo mutta sinne ei voinut... Tuli vain mieleen, että ootko tietoinen että Novitalta on ihan vasta ilmestynyt sukkalehti? Siinä on paljon erilaisia sukkien ohjeita ja monta erilaista kantapäätä ja kärkikavennusta. Jos ei muuten niin virikkeitä tuleviin sukkiin :)

    Outi K.

    VastaaPoista
  2. ohhoh... :O en ole edes huomannu ettei kommentointi onnistu tuolla toisen blogin puolella! täytyy yrittää korjata tilanne.

    Ja mitä novitan neule lehteen tulee, niin joo, olen lukenut kyseisen julkaisun, ja ajattelin jo että pitää varmaan liittyä novita clubiin. niitten lehdistä löytyy yllättävän paljon kivoja neuleita. :) Tähän asti olen käyttänyt äidin novita lehtiä, mutta nyt matkaa on vähän liika paljon. :D

    VastaaPoista
  3. Sofia the taiteilija30. lokakuuta 2011 klo 16.40

    Odotas niin näät mun kurpitsan:D sitä tässä rupean valmistelemaan ^^ tulee tosi pelottava :D

    VastaaPoista