maanantai 2. huhtikuuta 2012

Ja taas mennään!

Justiinsahhan sitä tultiin takaisin kotiin Oulusta, ja huomenna ois taas lähtö. Ei vielä ole kerennyt edes viime reissun kuvia blogata. :D Pääsiäistähän me tietenkin mennään taas Ouluun viettämään. Siellä olis tiedossa kuulemma ihan kunnon bileetkin sunnuntaina. ;) Katotaan miten se menee! 
Laitan nyt tosiaan kuvia viime reissustakin muutaman ihan muodon vuoksi että onpahan sekin aihe edes jotenkin käsitelty. :D Eli käytiin Mikalin kanssa vierailemassa kaveri perheen luona ja olis tosi hauska ilta. Pojat on melkeen saman ikäisiä, ja vaikka on niin paljon samojakin vinkeitä, kuitenkin kehittyvät eri tahtiin, tosi kiva seurata! Siellä oli myös hyvin suloinen pari kuukautta vanha tyttönen joka köllötteli tyytyväisenä lattialla. ^^ Vauvva kuumeenhan sitä tuollasten lähellä saa.. :D 





Mikali on niin rakastunut autoihin ja ajamiseen. Parkkipaikalta sitä ei tahdo saada kuin huudon kanssa pois, jokaseen autoon pitäis päästä istumaan. No tässä kuitenkin mummolassa, pappa anto mikalin tutkiskella kuskin penkiltä. 




Täältä oli jo melkeen kaikki lumi sulanut kunnes viime yönä sato oikeen kunnon kerroksen! Oven vierestä löysin hyvin piristävän näyn. Kukat yrittää kovasti puskea lumen läpi! 

Hyvää Pääsiäistä kaikille
koska oletan etten kerkeä bloggaamaan ennen kuin pääsiäisen jälkeen. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti