maanantai 27. helmikuuta 2012

Viikon kuulumiset

Taas jäänyt parina päivänä kirjoittamatta, joten laitetaan tähän nyt suurimmat uutiset tältä viikolta. Mikali on alkanut syödä aivan itsekseen lähes kaiken ruuan mitä se syö.. vielä joitain soseita (lähinnä mustikka ja muutamat muut marjasoseet) syöttää äiti ihan sen takia etten halua sitä sotkua joka paikkaan. :D Eilen käytiin Ikeassa ja sieltä sattu käteen sellanen lasten aterinsetti joten nyt on sitten muovi lusikoita millä syödä ihan itte. Lusikoiminenkin alkaa jo sillon tällön mennä sinne minne kuuluukin, joka on jo suuri edistys. :D Tosin silti suurin osa ruuasta syödään käsin. 




Sitten lauantaina mesh oli leikannut mikalin hiukset aamusta kun äiti vielä oli nukkumassa. :) Heti tuli ison pojan näköinen ku ei oo sitä hius pöheikköä. Ihan se ei oo tasainen ja joku kolo siellä täällä, mutta kohtahan tuo kasvaa taas pitkäksi. 


Aurinko! Että sitä onkin odotettu ja yksi iltapäivä se sitten pilkisti verhojen välistä! Ah mitä autuutta. Meidän uudet verhot (tai siis kirpputorilta ostetut mutta meille vasta vähän aikaa sitten ripustetut) oikein säkenöi kun valo paistaa niiden lomasta! 







Käytiin tänään oikeen koko porukalla kaupassa kun äiti, joka tässä taloudessa yleensä hoitaa kaupassa käynnit yksinään, oli viime yönä vähän kipeä ja niskat on niin jumissa ettei ostosten kotiin kantamisesta yksin olisi tullut yhtään mitään. No ostokset valtas sitten mikalin kärryt ja mikali käveleskeli isin kanssa kotiin. Hauskan näköistä kun ne tamppas eteenpäin tasa tahtia! :D 



Hyvää viikon alkua kaikille! ^^ 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti