lauantai 4. toukokuuta 2013

Home Sweet Home!

Ihana olla kotona! Meidän 2 viikon oulun reissu venyi sitten 2 kk mittaiseksi. Ah tätä autuutta ku saa olla kotona, omissa ympyröissä, tehdä omaan tahtiin ja just niinku itte haluaa! :D Ja ehkä osansa tekee tää kevään alku ja aurinko joka paistelee melkeen joka päivä ja virkistää mieltä. :) Tästä asunnosta pitää nyt nauttia oikeen kunnolla koska melko varmasti kesän jälkeen asutaan jo jossain ihan muualla, ehkä jopa toisessa kaupungissa! ^^ mutta katsellaan nyt ihan rauhassa vielä toistaiseksi. 

Oulusta lähti mukaan hyvin paljon tarpeellista jotka on otettu hyvillä mielin käyttöön. Mutta yks tavallaan turhake (mutta ah niin ihana) on nää muumi lasit! onhan meillä laseja jo että ei näitä nyt ihan välttämättä ois tarvinnu, mutta kattokaa nyt ku ne on ihanat! <3 mikalikin tykkää katsoa minkä muumin saa tänään lasiinsa! Ja tietenkin kun meillä näitä samoja kartio laseja on jo muutenkin niin nää passaa kyllä kokoelmaan kuin unelma. 


Rakasta rakkaampi mieheni oli meidän poissa ollessaan pessy pyykkiä. Minulle oikeen puhelimessa kertoi ylpeänä kuinka hän oli kaikki pyykit pessy ja jo silloin mietin että mitenhän se on ne pessy ja ne on varmasti rutussa, mutta kuulkaas en arvannu alkuunkaan millainen kaaos mua odotti täällä kotona! makuuhuoneeseen oli tuolien päälle kasattu kaikki pyykit hirveänä myttynä, nurin päin, rypyssä ja sen verran mitä oli mahtunut oli herra survonut kaappiin sekaisin ja vailla minkäänlaista järjästystä. PUUH! Eihän se auttanut kuin ottaa kaikki vaatteet kaapeista alas ja aloittaa alusta. Järjästin minun ja mikalin vaatteet jokaisen kaappiin nätisti ja heitin kaikki turhat pois. Mikali on viimeisen 2 kk aikana kasvanut ihan silmissä, ja vaatteet jotka oli meidän lähtiessä vielä aivan sopivia on nyt liian lyhyitä. Melkeen kaikissa paidoissa paistaa napa ja housuista vilkkaa nilkat, joten 2 suurta kassillista mikalin vaatteita on menossa nyt kirpputorille. Niin turhautunut kun olinkin kun näin tuon kaaoksen makkarissa niin täytyy sanoa että ei tuotakaan olis varmasti tullut tehtyä näin perusteellisesti jos ei ois ollu pakko joten Kiitos ukko kulta ku järjästit tämän yllätyksen. :D 



Hyvää kevään alkua kaikille! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti