perjantai 16. syyskuuta 2011

Sukkasatoa!

Mikalin kanssa kotona oleilua. Kokkausta, siivoilua, paljon leikkejä (ihana kun vihdoin mikalin  kanssa voi alkaa leikkimään oikesti) ja neulomista,neulomista,neulomista! :D Sukka tehtailu alkanut oikeen kunnolla, ja nyt mennään eikä meinata! :) 


Mikalillakin on nettitikku! 


Äitin reipas poika vie roskat! ^^





Ensin tällaiset mikalin kokoiset sukat. Ainakin Suurinpiirtein Mikalin kokoiset. :D Mallilla sattu olemaan vähän liian pieni jalka. Noo, jospa se korjaantus ajan kanssa. Lankana Novitan Nalle Kukkaketo. 






Sitten ois hyväntekeväisyys sukat. Facebookissa oli haaste neulojille tehdä sukkia jotka  lahjoitetaan mielenterveysongelmien vuoksi sairaalaan pitkäaikaisosastolla oleville nuorille. Joten yksi pari sinnekkin .






Sitten tällainen tekele. Pinkkiä ja valkoista 7 veljestä, kokoa noin 39-40. Menossa myyntiin.






 Sitten elämäni ensimmäiset palmikko sukat. :) Oikeen kivat kutoa! Taas 7 veljestä, ja menossa myyntiin. Kokoa noin  39-40.






Sitten kaverille pitkävartiset Syys-sukat! Toivottavasti kelpaa, itse värjätty lanka toisena, ja toisena 7 veljestä tumman ruskeaa. Taas kokoa noin 39-40. 



Ensimmäinen samallainen. Eli polvimittaiset villasukka-säärystimet. 7 veikkaa, Fasaani. Samaa kokoa, eli noin 39-40.


















Kaikki samassa  kuvassa. :) laittelen taas tietoja kunhan tulee valmista. :) 

3 kommenttia:

  1. Ihania varsinki nuo tuommoset villasukka-säärystimet! :)

    VastaaPoista
  2. Hei, tosi kiva kun pidät blogia niin saa lukea mitä teidän elämään kuuluu, kun ei muuten tule pidettyä yhteyttä :) Tuli tuossa mieleen kun olet myyntiin laittamassa noita sukkia että mites hinnottelet ne? Kun iteltä kysytään että teetkö ja paljonko maksaa niin ei oikein osaa sanoa mitään hintaa... Nii ja noi villasukka-säärystimet! Tosi hauska idea! Menneet jo do to-listalle, se sitten jää nähtäväksi millon on aikaa toteuttaa :)

    Oikein mukavaa syksynjatkoa teidän koko perheelle!
    Outi K

    VastaaPoista
  3. kiitos! kiva tietää että joku käy lukemassa... :D

    no nämä menee yhdelle kirpparille, ja oli puhetta kirpparin pitäjän kanssa että noin 20 euroa pari. tosin jos teen jonku tosi aikaa vievän parin niin varmaan pyydän vähän enemmän. tosin sitten taas aivan perus sukista vähemmän. :) että sillä tavalla minä hinnottelen... :D

    VastaaPoista